Rulada de pui cu carne tocata

de Miha in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2009 | 11421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • sare si piper
  • busuioc
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu carne tocata:

Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.

Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust.

Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.

Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru. Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Teo 1

16.12.2009, 20:59

atunci cand le fac din muschi de porc pun in mijloc diferite legume si ou ,leg ruada cu ata si o asez in forma de chec;oricum arata f. frumos.

Miha 1

16.12.2009, 21:57

Multumesc mult!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui la cuptor