Rulada din carne de porc

de elena1988 in Porc, 19 Ian 2011 | 5679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de carne de porc mai frumoasa( pulpa),
  • 1 cutie de ciuperci,
  • marar
  • 300 gr de kaizer afumat sau sunculita taraneasca mai impanata,
  • ulei
  • 3 catei de usturoi,
  • condimente pentru carne de porc,
  • un pahar de vin rosu cam 200 gr  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

bucata de carne am taiat-o, ca sa imi iasa ca o foaie mai lunga, se bate putin cu ciocanul de snitele si se pun la margine ciupercile cu mararul tocat si sunculita. Se ruleaza si se pun condimentele de carne de porc peste carne si se maseaza bine, se pun cateii de usturoi in carne( se fac cateva buzunarele in carne) se da la cuptor pana se rumeneste deasupra, apoi se pune vinul si se mai lasa 10 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gyros cu carne de porc