Pomana porcului

de MotanLaOale in Porc, 11 Ian 2014 | 17775 vizualizari

 

Se poate face si pomana porcului de la macelarie daca nu ai unul in cotet. :))))

 

INGREDIENTE

  • 300g pulpa porc
  • 500g ceafa porc
  • 300g piept de porc
  • 50ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului:

Carnea se taie bucati potrivite.

Se foloseste carne impanata cu grasime. (daca nu ai mofturosi prin preajma)

Intr-o cratita se pune uleiul si se prajeste carnea 5 minute pana isi schimba culoarea.

Se pune sare si piper.

Se toarna un pahar cu apa, se pune capacul si se fierbe 15-20 minute.

Se da capacul deoparte si se prajeste, 15-20 minute, pana se rumeneste carnea bine.

Se serveste cu mamaliga si muraturi.

Eu am mancat-o cu paine calda si muraturi, ardei cu varza si castraveti.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune si usturoi daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]