Rulada din paine cu pesto si mozzarella

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2016 | 4548 vizualizari

 

Am gasit reteta aceasta pe net si se cerea incercata :) E foarte buna, se face rapid si se poate consuma oricand ...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine (toast)
  • 1 ardei gras
  • 100 gr pesto
  • 1 mozzarella (125 g )
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din paine cu pesto si mozzarella:

Scoatem mozzarella din apa de conservare si o lasam sa se scurga foarte bine. Tamponam usor cu un servet, dupa care feliem mozzarella felii subtiri.

Ardeiul il spalam si il punem la copt pe flacara. Il intoarcem pe toate partile pana este bine copt. Indepartam pielita sub jet de apa rece si lasam sa se scurga bine de apa .Indepartam cotorul si semintele si feliem ardeiul in fasii groase. 

Intindem pe planul de lucru folie de plastic (folie alimentara) peste care asezam feliile de paine una langa cealalta. Cu ajutorul unui sucitor intindem usor painea astfel incat sa se lipesca feliile intre ele. 

Peste paine asezam un strat de pesto, un strat de ardei copt, un strat mozzarella. Presaram sare si piper dupa gust. 

Ajutandu-ne de folie de plastic, rulam usor painea, formand o rulada.

Strangem bine rulada de paine in folie si lasam sa se odihneasca la frigider pentru circa o ora.

In momentul servirii, indepartam folia si taiem rulada felii. 

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Daca aveti ,punetii frunze proaspete de busuioc peste stratul de mozzarella.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din paine cu pesto si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv timbale de fasole si spuma de sunca