Rulouri de dovlecei gratinati

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2010 | 7401 vizualizari

 

este o retat foarte buna si pt diete ....cu putine calorii

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 250 piept curcan feliat (5-6 feliute mai mici)
  • sare
  • piper
  • 200 ml pasta de tomate
  • 3-4 dinti usturoi
  • 2 linguri cascaval ras-optional
  • 2 linguri ulei masline
  • scobitori

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de dovlecei gratinati:

Se curata dovlecelul ,se taie pe lung fasii, care se condimenteaza cu sare si se prajesc pe gratar 2 minute pe ambele parti .

Pieptul de curcan se prajeste pe gratar si el condimentet cu sare si piper, apoi se taie in fasii de latimea dovlecelului si lungime cat e............nu are importanta

Cand totul e gata se ia o feliuta de dovlecel prajit se pune o feliuta din  pieptul de curcan se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.

Pasta de tomate se amesteca bine cu usturoiul pisat marunt si putina sare.

Se unge un vas de yena cu 1 lingura de ulei apoi se pun rulourile de dovlecel ,se pune pasta de tomate amestecata cu usturoi peste dovlecei ,apoi cascaval ras si se da vasul la cuptor pentru 15 minute la 160 grade.

Sunt super buni si foarte sanatosi

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou