Rulouri de pui in foietaj

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2014 | 4493 vizualizari

 

Bune!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • un piept de pui
  • 150 gr sunca
  • 150 gr cascaval Delaco
  • sare
  • curry
  • praf de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui in foietaj:

Pieptul de pui il feliem , feliem si cascavalul , sunca o taiem bucati in functie de lungimea pieptului de pui.

Pieptul de pui il batem , il condimentam cu sare , curry si praf de usturoi. Punem felie de sunca , cascaval si rulam, apoi intindem aluatul foietaj si taiem patrate. Punem ruloul de pui in aluat si rulam,intepam din loc in loc si punem in tava cu hartie de copt, dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit 20-30 min.

TIPS-URI

1

Rulourile se pot unge cu ou batut inainte sa le punem la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu ou