Rulouri din pulpa de pui

de nico15 in Pui, 26 Mar 2011 | 4853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 pulpe de pui(150 g cu os 135 g fara os)
  • 6 felii de bacon
  • 1-2 alge Nori
  • ardei gras rosu/verde
  • 4 masline negre
  • 2 crenwusti
  • sare, piper,
  • boia ulei de masline
  • 3-4 cartofi
  • 50 g de unt
  • nucsoara
  • 1 ridiche
  • Dressing:
  • 1-2 lingurite de dulceata fructe de padure
  • 3-4 linguri de compot de fructe de padure
  • 1 lingurita de amidon
  • 2 lingurite de zeama de lamaie
  • 1-2 lingurite de zahar brun  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpa de pui:

 Se iau pulpele se dezoseaza se sareaza si pipereaza, se vor aseza 3 felii de bacon iar deasupra se aseaza o pulpa, la fel se va proceda si cu cealalta. Pe carne se va aseza bucata de alga. Peste alga se va aseza un crenvusti care a fost taiat longitudinal iar in interiorul lui s-au introdus masline feliate. De jur imprejurul ruloului se vor aseza felii de ardei gras(rosu,verde). Se sareaza se pipereaza.

Se va forma un rulou care va fi uns cu ulei de masline si se va presara cimbru si boia.
Vom lua o tava de chec pe care o vom unge cu ulei si vom aseza deasupra hartie de copt, dupa care vom aseza rulourile noastre dandu-le la cuptor aproximativ 20 de minute.

Separat punem la fiert in apa cu sare cartofii pe care ii vom face un piure.
Preparam dressingul pentru preparatul nostru adaugam dulceata pe care o vom desface in compotul de fructe de padure, lasam sa dea un pic in clocot, adaugam amidonul pentru a lega preparatul, stingem cu zeama de lamaie si gustam; daca este foarte acru se adauga zaharul.

Cartofii se curata se scurg de apa, se sareaza si se vor pregati pentru a fi faramati pentru piure se amesteca bine, dupa care se vor trece si prin sita pentru a nu mai ramane nici o aglomerare(cocoloase). Se va adauga untul si praful de nucsoara.
Dupa expirarea timpului ne uitam la rulourile noastre, daca acestea sunt gata se pot scoate de la cuptor. Se lasa sa se raceasca, dupa aceea se vor taia, deoarece calde acestea se vor sfarama.
Trecem la aranjarea produsului nostru Aranjam piureul de cartofi intr-o forma rotunda de metal deoarece dorim sa ramana o frumoasa forma rotunda, adaugam ruloul pe care in prealabil l-am taiat si decoram cu cateva felii de ridiche si 1-2 linguri de sos dulce-acrisor din fructe de padure.
Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu garnitura de spanac cu ceapa