Salata 'Bratara de granat'

de Anastasia in Salate, 11 Mai 2010 | 11397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. piept fiert de pui
  • 2 cepe
  • 2-3 cartofi mijlocii
  • 1-2 sfecle
  • 50 gr. nuci 
  • 1 rodie mare
  • sare
  • maioneza
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata 'Bratara de granat':

 

  1. Ceapa se taie marunt.
  2. Puneti la prajit ceapa cu pieptul taiat marunt, sarati, prajiti putin, il raciti.
  3. Nucile se maruntesc cu un cutit marunt. 
  4. Cartoful se fierbe si se da prin razatoare cu gauri mici. 
  5. In centrul unui platou mare se pune un pahar, in jurul lui se aranjeaza cartoful, se unge cu maionez.a
  6. Peste cartof se aranjeaza pieptul cu ceapa care au fost prajite preventiv, se unge cu maioneza.
  7. Peste piept se aranjeaza sfecla fiarta , rasa si amestecata cu nuca, se unje cu maioneza.
  8. Peste sfecla se aranjeaza frumos semintele de rodii, se scoate cu atentie paharul. 

Pofta mare !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata 'Bratara de granat'" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu sprot afumat