Salata de post

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 25 Noi 2016 | 15498 vizualizari

 

O salata f buna, satioasa si nici nu zici că este de post. 

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 buc pastarnac
  • 200 g mazăre
  • 250 g gogonele murate
  • 200 g fasole boabe
  • 1 lgt mustar
  • sare
  • 300 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de post:

Cartofii, morcovul si pastarnacul se curata, se spala si se pun la fiert.

Mazarea, dacă este congelata, se pune la fiert.

Fasolea, lasata peste noapte la umflat ( sau câteva ore), se pune la fiert. 

Gogonelele se taie si se lasa la scurs. 

După ce au fiert, legumele se taie cubulete si se pun intr-un castron mai incapator. Punem si gogonelele scurse, mazarea. 

Fasolea fiarta si racita se blendeaza. Se adauga mustarul, sare dupa gust si uleiul in fir subtire, mixand in continuare pana se obtine o maioneza. 

Oprim 3-4 lg maioneza pentru ornat si restul se pune, peste legume si se amesteca. 

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de soia cu ciuperci