Salata de pui cu sfecla

de susu in Salate, 8 Apr 2010 | 5410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui file,
  • 1 salata verde,  
  • 1 conserva de porumb dulce,  
  • 200 g sfecla rosie
  •  sare,
  • ulei de masline ,  
  • otet balsamic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui cu sfecla:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare  si condimente si se taie cubulete sau fasii. Salata verde se desface, se spala bine si se rupe in fasii nu prea mari.

Porumbul din conserva se scurge, sfecla rosie se inveleste in folie de aluminiu si se coace la cuptor dupa care se taie cubulete sau se da prin razatoarea mare. Dupa aceea se amesteca toate ingredientele, se adauga o vinegreta din ulei, otet si sare si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu sfecla" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]