Salata Suba

de Lau in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2017 | 5185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle medii
  • 4 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 oua
  • 4 cartofi
  • 400 g maioneza
  • 200 g hering
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba:

Sfecla se coace sau se fierbe pana ce este patrunsa bine, o lasam sa se raceasca bine, dupa care o curatam de coaja si o dam prin razatoarea cu ochiuri mari.

In alta cratita, fierbem cartofi, morcovii, (curatati si spalati), ouale in apa cu sare.

Cartofii ii pisam ca pentru piure, adaugam sare, piper dupa gust.

Morcovii si ouale dupa ce s-au racit, le dam prin razatoare.

Intr-o tava tapetata cu folie alimentara, adaugam cartofii, 2 linguri maioneza, morcovul, maioneza, pestele, maioneza, ceapa tocata si scursa bine, maioneza, ouale, sfecla si deasupra maioneza.

Dam la rece 2 ore inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf