Saleuri cu cas si chimen

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 7124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 2 oua,
  • 250 g cas razalit,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • 200 g smantana,
  • 200 g margarina la temperatura camerei,
  • sare,
  •  1 ou batut,
  • chimen,
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cas si chimen:

Se framanta un aluat din faina,oua,cas,smantana,margarina sare si bicarbonatul.

Se imparte aluatul in 2 buc.

Se intinde fiecare bucata de aluat mai gros,se taie bastonase sau dupa preferinte.

Se pun bastonasele intr-o tava pe hartie de copt,se ung cu ou batut,se presara cas razalit si chimen dupa gust.

Se dau la cuptor pentru cca 25 de minute,pana ce se rumenesc deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cas si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]