Saleuri cu cascaval

de danamatei in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 5057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj
  • cascaval ras fin cca 100 gr
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval:

Se pune foaia pe masa de lucru, se presara cascavalul deasupra si se pune o parte peste alta. Se intinde cu sucitorul pana ajunge la grosimea initiala a foii. Se taie cu , cutitul de pizza fasiute subtiri de 2-3 mm daca le doriti mai crocante si 4-5 mm pentru a iesi mai putin crocante. Se presara cu susan si se coc la foc mediu 15-20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cutiuta din paine crocanta