Saleuri cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2011 | 78413 vizualizari

 

By Naomi...mi-au facut cu ochiul si n-am rezistat sa nu le incerc...au iesit incredibil de bune...multumesc mult Naomy!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri  pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • o lingura chimen (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval si chimen:

Preparare Saleuri cu cascaval si chimen

Am amestecat in vasul de framantat, faina, sarea si untul moale la temperatura camerei, apoi am adaugat cascavalul si smantana si am framantat un aluat bun putin mai gros. L-am impartit in trei  Am taiat o foaie pergament si am intins pe ea prima bucata de aluat. Cu rotita de pizza am portionat saleurile.

Le-am uns cu galbenus apoi am presarat, cascaval, branza, chimen dupa dorinta.

Am incins cuptorul la 180 de grade si le-am copt pentru 15 minute. Am scos foaia cu totul si am asezat alta foaie si restul de saleuri.

Aceasta reteta de saleuri cu cascaval si chimen trebuie neaparat incercata si de voi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor