Saleuri de casa cu branza de burduf

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 22479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 250 gr. branza de burduf
  • 2 linguri seminte de chimen
  • 2 linguri seminte de in
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 100 ml lapte caldut
  • faina alba cat cuprinde (500-600 gr.)
  • 2 galbenusuri + 2-3 linguri de lapte
  • seminte de susan
  • 100 gr. cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri de casa cu branza de burduf:

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Amestecam untul cu branzade burduf, semintele de chimen si cele de in.

Adaugam laptele caldut, sarea si la final faina cat cuprinde.

Amestecam toate ingredientele, obtinem un aluat elastic.

Il dam la rece pentru 30 minute.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata, taiem saleurile in forma dorita.

Asezam saleurile in tava pe hartie de copt, le ungem cu galbenus de ou subtiat cu putin lapte, presaram seminte de susan si cascaval ras.

Dam tava la copt la temperatura ridicata (cca 200 grade) pana se rumenesc saleurile.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri de casa cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornulete cu salam si felii de cascaval