Saratele patratele cu bacon si branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2015 | 12884 vizualizari

 

Le-am facut pentru picnicul bucatarasilor si le-am facut patrate pentru transport usor.
Am facut doua feluri, foarte bune si apreciate au fost!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 50g bacon feliat
  • 100g branza de burduf
  • sare grunjoasa
  • boia de ardei
  • seminte de chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele patratele cu bacon si branza de burduf:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Oul se separa si galbenusul se amesteca bine cu o lingurita de lapte.

Se desface foaia direct pe fartia de copt si se netezeste putin cu sucitorul.

Se unge cu galbenusul de ou.

Se taie patratele de 3-4 cm.

Se pune in tava in care le vom coace si se despart patratelele unele de altele.

Se presara sare grunjoasa si boia de ardei pe toate patratelele.

Pe fiecare patratel se pune cate o fasie mica de bacon.

Se presara branza de burduf pe toata suprafata.

Se presara chimen.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se scot din tava si se lasa la racit.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele patratele cu bacon si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu chimen