Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elena001 in Porc, 27 Mar 2013 | 3972 vizualizari
2
Bucataras junior
Taguri: sarmale, orez, retete de pasti, mancaruri de pasti, mincaruri de pasti, retete de craciun, retete Porc
Spalam ceapa, o curatam, la fel si patrunjelul. Le tocam si intr-un vas maricel adaugam toate ingredientele. Le amestecam. Rulam in foi de vita.
Se fierb la foc mic
de bucatarasa 1
de Bucataras 6
de Tabita _ 4
de Satisfyyourcravings 7
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:34
la 16:12
la 13:24
la 10:52
pe 30.11 la 18:08
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Rocsi
RODIMUR
danas 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!