Schnitzel de pui

de rivka in Pui, 7 Mar 2010 | 9223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame file de pui
  • 1 ou
  • condimente dupa gust
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei curat de floarea soarelui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schnitzel de pui:

Fileul de pui de taie de-a lungul cu un cutit cu lama ascutita in 4.Eu nu mai bat carnea de pui deloc.

Se condimenteaza dupa gust, se tavalesc in faina alba, apoi in oul batut cu furculita, apoi prin pesmet si se prajesc in tigaie in uleiul incins bine inainte cateva minute pe ambele parti pana prind o culoare aurie maronie.

Atentie sa nu se arda procesul de prajire mai continua si dupa scoaterea schnitelelor din ulei.

Se scote pe hartie absorbanta.

Am servit cu chiftelute de cartofi cu branza telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Schnitzel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut, dulce-acrisor