Semi-musaca

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 16 Oct 2010 | 4162 vizualizari

 

am facut doar o portie mica si a disparut imediat!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 ciuperca mare de tot champignion
  • 1 carnat cabanos
  • 30 g cascaval
  • unt
  • ketchup
  • sare, piper

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semi-musaca:

Am curatat cartofii si i-am pus taiati cuburi la fiert in apa cu sare.Apoi cand intra furculita usor in ei, se scot, se scurg si se pun in tava unsa cu unt.Se zdrobesc usor cu furculita, dar nu de tot, cat sa formeze un strat uniform.Apoi se pun bucatele mici de unt, un praf de sare si piper.Se caleste ciuperca bucatele impreuna cu cabanosul tocat marunt.Apoi se presara deasupra cartofilor in tava si se da la cuptor sa se rumeneasca.Cand e aproape gata adaugam si cascavalul ras si mai lasam putinj sa se rumeneasca.Eu am facut portie mica si in jumatatea cealalta de tava am pus niste aripioare cu ceapa, sare si ulei.A iesit un deliciu.Am servit alaturi de salata verde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Semi-musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

18.10.2010, 10:35

multumesc fetelor!

nadina73 1

21.10.2010, 17:09

parca am auzit ca m-ai stigant nu?sau mi se paredar e cu ciuperci si vinnnnnnnnnn

epurasha2bb 1

22.10.2010, 13:34

hei nadina fara tine nu se poate, sa pap singura ciuperci!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara