Seppie con patate all'inferno

de Bya Ralu in Fructe de mare, 26 Feb 2018 | 3372 vizualizari

 

Sepie cu cartofi picanti

 

INGREDIENTE

  • sepie congelata sau proaspata
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 bucati de usturoi
  • peperoncino
  • ulei de masline
  • un pahar vin alb
  • patrunjel proaspat
  • frunze de salvie
  • apa
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Seppie con patate all'inferno:

Sepia se curata si se taie bucati potrivite, la fel si cartofii.

Intr-o cratita punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, frunze de salvie si peperoncino.

Adaugam bucatiile de sepie, le lasam sa se rumeneasca putin si sa isi schimbe culoarea, acoperim cu capac.

Punem vinul alb si condimentele, lasam pana scade.

Punem cartofii, patrunjel tocat marunt, apa clocotita si lasam la foc mic sa fiarba.

Completam cu cate 1 polonic de apa fierbinte pana cand cartofii si sepia sunt facute.

La sfarsit asezonam cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Seppie con patate all'inferno" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu sos de midii si smantana -reteta misto