Sirop de capsuni

de lili in Sirop / Compot, 28 Feb 2018 | 4947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg capsuni
  • 1 kg de zahar
  • 1 plic sare de lamaie (8 gr)
  • 1 litru de apa
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Capsuni spalati si curatati i-am amestecat cu zaharul si sarea de lamaie, dupa care i-am maruntit cu blenderul vertical, pana am obtinut o pasta fina. Am adaugat apa si am pus la fiert. Spuma ce s-a format am inlaturat-o. Am lasat la fiert pana cand siropul a devenit mai gros. Cand e gata, am pus siropul in sticle, le-am inchis bine si le-am pus la racit intre paturi.

Sa aveti pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]