Snitele din piept de pui

de Oana in Pui, 1 Mai 2009 | 11829 vizualizari

 

Se fac rapid, se servesc cu orice garnitura, merg cu piure, pilaf, legume sote sau cartofi prajiti. Cateodata mai apelam si la pane-uri, din lipsa de timp…

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • faina
  • 3-4 linguri cu lapte
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • optional boia dulce
  • pesmet
  • un piept de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul de pui se spala, se sterge cu un prosop de hartie si apoi se taie falii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele.

Se amesteca mai intai ouale cu faina pana se face ca o smantana mai groasa, apoi se subtiaza cu laptele, iar la sfarsit se adauga condimenele.

 Feliile de pui se dau prin aceasta compozitie, se tavalesc prin pesmet si apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie ca sa absoarba grasimea in exces.

Snitelele se pot pregati si din carne de porc, vitel sau curcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel (dietetic) de pui cu salsa de ardei copt