Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb

de Bucataras in Somon, 5 Aug 2019 | 11734 vizualizari

 

Usor de pregatit, cu un gust surprinzator de bun, iata o reteta pe care nu am mai pregatit-o pana acum: somon cu spanac si rosii cherry in sos alb de smantana.  

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de somon
  • 1/2 ceapa mica tocata
  • 1 catel de usturoi
  • rosii cherry
  • un cub de unt
  • o mana de spanac verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana de gatit
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb:

Pune fileurile de somon in ulei incins intr-o tigaie si lasa-le sa se rumeneasca pe ambele parti, cateva minute. In functie de cat sunt de groase, ajusteaza timpul in plus sau in minus. 

Scoate-le pe un platou. 

In aceeasi tigaie adauga un cub de unt in care calesti apoi ceapa si usturoiul, toarna peste ele rosiile cherry taiate in jumatate si spanacul. Amesteca si condimenteaza simplu cu sare si piper. 

Toarna 2-3 linguri de smantana, adauga parmezan si amesteca sosul. 

Pune inapoi in sos bucatile de somon. Lasa sa mai dea doar cateva clocote si opreste focul. Serveste cu patrunjel sau marar presarat deasupra. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la grătar cu sos de citrice & orez basmati cu ghimbir