Souvlaki

de Mitinita in Pui, 21 Ian 2011 | 6975 vizualizari

 

Azi vizitam Grecia!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,curatat si taiat cuburi.
  •  Marinata:
  •  2 linguri usturoi pisat
  •  1 lingura suc de lamaie proaspat stors
  •  1 lingura ulei de masline extra virgin 
  • 1/2 lingurita oregano
  •  sare 
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Souvlaki:

Se marineaza carnea de pui cu toate ingredientele cel putin 2 ore.

Se aseaza pe betele pentru frigarui.

Se tin deasupra flacarii de la aragaz.

Se tin pana pieptul de pui nu mai e roz,daca il tineti prea mult se intareste,daca il tineti numai cat s-a albit carnea si e facuta iese moale.

Grija sa fie gatit destul,ca sa nu mancati crud.

Se serveste cu un orez grecesc si cu sos tzatziki.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Souvlaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Souvlaki de pui