Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mitinita in Pui, 24 Mar 2011 | 9797 vizualizari
7
Bucataras Top-Chef
Taguri: souvlaki, frigarui, piept de pui, retete Pui
Se taie carnea in bucatele si se amesteca cu restul ingredientelor.
Se lasa la marinat 24 de ore.
Se pune carnea pe betigase si se face pe gratar,in cuptor,la ochiul de la aragaz.
Se serveste cu orez si sos tzatziki.
1
1 cup = 1 cana de 200 ml
de Bucataras 6
de cristeena20 6
de horia 1
de Julia_Snow 1
divainbucatarie 1
MotanLaOale 1
foarte bun
adry88 1
tare bun
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:44
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
de Panacris 9
4 voturi
3 voturi
oanapl
vasimur
RODIMUR
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!