Spaghete cu sos ragu

de Panacris in Spaghete, 7 Iul 2012 | 6301 vizualizari

 

O mancarica usoara de vara ce poate inlocui pranzul sau cina!:)

 

INGREDIENTE

  • spaghete Barilla nr.3 500 g.,
  • carne tocata de vita 500 g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • oregano,
  • foaie de dafin,
  • pasta de rosii 250 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos ragu:

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare, cca. 10 minute. Se strecoara si se stropesc cu putin ulei de masline. Intre timp carnea tocata se prajeste usor in putin ulei de masline, se asezoneaza cu sare, piper, foaie de dafin si oregano. Pasta de rosii se dliueaza cu cca. 200 ml. apa si adauga la carne. Se lasa sa fiarba amestecul de carne si sos de rosii cca. 15 minute. Se amesteca spaghetele cu sosul de carne si se serveste fierbinte cu adaos de ketchup dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]