Spaghetti a la trapanese

de Bucataras in Spaghete, 17 Mar 2009 | 14359 vizualizari

 

Jamie Oliver ne avertizeaza: “aceasta ar putea fi urmatoarea dumneavostra reteta preferata de paste”.

 

INGREDIENTE

  • 450 g spaghete
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper macinat
  • 150 g parmezan ras
  • 150 g migdale
  • 600 g rosii taiate in doua (bune si cele cherry)
  • busuioc (preferabil proaspat - il gasiti in Gimma sau MegaImage)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti a la trapanese:

spaghetele trebuie intotdeauna sa fie fierte al dente, adica exact cit sa fie patrunse, sa nu fie lasate pina se umfla, e pacat de ele, fiindca isi schimba gustul din cauza aportului sporit de apa.

Sa vedem cum se prepara sosul:

- incalzim migdalele intr-o tigaie uscata, dupa care le zdrobim ca pe usturoi cind facem mujdeiul. Ce obtinem, punem intr-un bol. Apoi zdrobim usturoiul si busuiocul si le adaugam migdalelor. Incepem sa amestecam, turinind parmezanul si o lingura de ulei de maslinea, sarea si piperul. Rosiile le adaugam zdrobindu-le in mina. Sosul se mai poate subtia cu putin ulei de masline. Se amesteca apoi cu pastele fierbinti ….

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti a la trapanese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branzeturi