Spaghetti aglio,oglio&peperoncino

de Corinuta in Mancaruri de post, 26 Iul 2010 | 6185 vizualizari

 

Simple si cu putine calorii.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 100 ml ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1-2 ardei iuti
  • busuioc sau oregano verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti aglio,oglio&peperoncino:

Se fierb pastele al dente intr-o cantitate suficienta de apa cu sare (1 litru de apa si o lingura rasa de sare la fiecare 100 g de paste), apoi se clatesc cu apa rece si se strecoara.

Intre timp se curata usturoiul si se taie felioare. Ardeiul se curata de seminte si de vinisoare si se taie marunt. Verdeata se spala si se taie fasii.

Se pune uleiul la incalzit intr-o tigaie, se adauga usturoiul si ardeiul si se calesc cu grija sa nu se arda.

Cand sunt gata pastele se pun intr-un castron, se toarna deasupra sosul, se amesteca bine, apoi se presara verdeata tocata si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti aglio,oglio&peperoncino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

28.07.2010, 18:50

excelent.....................

cococo 1

19.09.2010, 01:15

in primul rand pastele nu se clatesc ,
daca nu ai scris Spaghetti aglio,oglio&peperoncino , adica spaghete usturoi ,ulei si ardei iute ,de care verdeturi mai ai nevoie

nadina73 1

19.09.2010, 01:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]