Spaghetti aglio,oglio&peperoncino

de Corinuta in Mancaruri de post, 26 Iul 2010 | 6048 vizualizari

 

Simple si cu putine calorii.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 100 ml ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1-2 ardei iuti
  • busuioc sau oregano verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti aglio,oglio&peperoncino:

Se fierb pastele al dente intr-o cantitate suficienta de apa cu sare (1 litru de apa si o lingura rasa de sare la fiecare 100 g de paste), apoi se clatesc cu apa rece si se strecoara.

Intre timp se curata usturoiul si se taie felioare. Ardeiul se curata de seminte si de vinisoare si se taie marunt. Verdeata se spala si se taie fasii.

Se pune uleiul la incalzit intr-o tigaie, se adauga usturoiul si ardeiul si se calesc cu grija sa nu se arda.

Cand sunt gata pastele se pun intr-un castron, se toarna deasupra sosul, se amesteca bine, apoi se presara verdeata tocata si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti aglio,oglio&peperoncino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

28.07.2010, 18:50

excelent.....................

cococo 1

19.09.2010, 01:15

in primul rand pastele nu se clatesc ,
daca nu ai scris Spaghetti aglio,oglio&peperoncino , adica spaghete usturoi ,ulei si ardei iute ,de care verdeturi mai ai nevoie

nadina73 1

19.09.2010, 01:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar