Spanac alb

de Panacris in Mancaruri de legume, 25 Apr 2012 | 4447 vizualizari

 

A venit vremea verdeturilor!

 

INGREDIENTE

  • Spanac 1000g.,
  • ulei de floarea soarelui
  • usturoi 4 catei
  • sare iodata
  • amidon sau faina 3 linguri
  • smantana sau lapte 4 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac alb:

Spanacul se curata, se spala si se opareste in apa clocotita. Se strecoara si se toaca marunt. Usturoiul se curata, se toaca marunt si se caleste rapid in ulei fara sa se rumeneasca. Se trage de pe foc, se adauga amidonul dizolvat in smantana sau lapte si spanacul tocat. Se asezoneaza de sare, se pune la foc mic si se amesteca continuu ca. 5 minute pana se ingroase sosul. Se serveste cu oua ochi sau orice preparat din carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]