Spanac cu carnati

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 22 Mai 2013 | 9567 vizualizari

 

Un pranz rapid si gustos!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spanac(congelat)
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • 200 ml lapte
  • sare
  • 1 bucata carnat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu carnati:

Spanacul se decongeleaza si se toaca.

Carnatul se taie bucatele  de 2-3 cm si se cresteaza in cruce la ambele capete si se prajeste in ulei.

Se pune o lingura de ulei intr-o cratita si se caleste usturoiul.

Se adauga lingura de faina si spanacul tocat si se toarna lapte , si se lasa la fiert la foc mic 10-25 min , pana se ingroasa putin. Se condimenteaza cu sare .

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si usturoi uscat.

2

In loc de carnati se pot pune chiftelute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]