Spanac sote

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 17 Mar 2018 | 9138 vizualizari

 

Se poate servi ca fel principal pentru cei care sunt in post.

Cu un ou ochi deasupra pentru cei care sunt pofticiosi.

Sau cu o friptura pentru cei gurmanzi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 10 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac sote:

Spanacul se curata de codite si se spala in mai multe ape (eventual frunza cu frunza).
Intr-o tigaie inalta incingem uleiul.
Usturoiul trebuie apasat un pic cu lama unui cutit (asa isi lasa toata aroma).
Calim pentru cateva secunde cateii de usturoi.
Apoi adaugam tot spanacul.
Ne trebuie o tigaie inalta sa intre tot spanacul, chiar daca el scade foarte mult.
Lasam pe foc pentru 10 minute, amestecand constant.
Condimentam cu sare.

TIPS-URI

1

incercati sa nu fierbeti spanacul, cel mult sa-l opariti daca este neaparat nevoie. Aceasta regula ar trebui aplicata cam la toate legumele

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu spanac si leurda