Spanac sote

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 17 Mar 2018 | 9319 vizualizari

 

Se poate servi ca fel principal pentru cei care sunt in post.

Cu un ou ochi deasupra pentru cei care sunt pofticiosi.

Sau cu o friptura pentru cei gurmanzi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 10 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac sote:

Spanacul se curata de codite si se spala in mai multe ape (eventual frunza cu frunza).
Intr-o tigaie inalta incingem uleiul.
Usturoiul trebuie apasat un pic cu lama unui cutit (asa isi lasa toata aroma).
Calim pentru cateva secunde cateii de usturoi.
Apoi adaugam tot spanacul.
Ne trebuie o tigaie inalta sa intre tot spanacul, chiar daca el scade foarte mult.
Lasam pe foc pentru 10 minute, amestecand constant.
Condimentam cu sare.

TIPS-URI

1

incercati sa nu fierbeti spanacul, cel mult sa-l opariti daca este neaparat nevoie. Aceasta regula ar trebui aplicata cam la toate legumele

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac sote" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ochiuri