Spirale cu salam si cascaval

de LC in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 5729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 200 g cascaval
  • 300 g salam
  • ketchup (4-5 linguri)
  • oregano
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu salam si cascaval:

Intindem aluatul de foietaj si il taiem in doua parti egale.

Prima foaie o ungem cu ketchup pe toata suprafata.

Salamul il taiem fasii de dimensiuni potrivite si le asezam una sub alta la distante mici pe toata suprafata aluatului.

Radem cascavalul si punem cealalta foaie deasupra nu inainte de a o unge cu putina apa pentru a se lipi mai bine.

Taiem fasii potrivite si le rasucim pana se formeaza o spirala. Le ungem cu ou, apoi presaram oregano si le dam la cuptor in tava acoperita cu foaie de copt. Lasam la cuptor pana se coace foietajul si se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati