Stiuca cu lamaie si rozmarin

de Panacris in Peste, 14 Mar 2011 | 11364 vizualizari

 

Simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • stiuca 500 gr. (2 bucati mai mici0
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • lamaie
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu lamaie si rozmarin:

Pestele se curata de solzi, intestine si spala foarte bine in apa rece. Se da cu sare,  piper si se lasa cca. 10 minute la rece. O tava se unge cu ulei de masline, se face un pat de lamaie peste care se pune pestele peste care se presara rozmarin. Se pune la cuptor neacoperit cca. 10 minute. Se serveste cu legume si sos de capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu lamaie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu sos de lamaie