Sufleu de cas afumat

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2010 | 22406 vizualizari

 

Casul poate fi inlocuit cu cascaval afumat.

 

INGREDIENTE

  • 400 g cas afumat
  • 5 oua
  • 140 g smantana
  • 1-2 linguri cu faina
  • 1/2 pahar cu lapte
  • putin ulei pentru tapetat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cas afumat:

Se rade casul si se amesteca cu ouale batute bine.Se adauga smantana,laptele si apoi faina sub forma de ploaie.Se amesteca bine si daca este nevoie se mai adauga sare(eu nu am mai adaugat pentru ca era sarat casul).Compozitia de mai sus se toarna intr-o forma unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru circa 30-40 min.

Se serveste cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cas afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Bucataras Medi 1

22.08.2010, 09:45

Si mie imi plac,Mena cu toate ca in tinereturile mele nici nu vroiam sa aud de ele............

danis 1

30.08.2010, 12:52

ce bine arata

Bucataras Medi 1

30.08.2010, 15:30

Multumesc,Dani...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]