Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup

de Mitinita in Supe, 12 Noi 2010 | 7768 vizualizari

 

Gata cu ciorbele!Nu mai fac asa des,m-am saturat sa tai totul in cubulete,pe razatoare sau la robot nu-mi plac.Sa le vad in farfurie legumele si sa fie taiate asa cum le facea mama.
Dar acuma si noi ,romanii,mancam mai international si de ce sa nu mai adaugam si cateva supe la meniul nostru. Asta cred ca e e cea mai usoara supa pe care am facut-o vreodata. Chiar daca e chinezeasca,nu necesita nici un fel de ingredient exotic.
Pentru cei cu dureri de burta,se adauga suc de lamaie proaspat stors si se omite ceapa verde.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml apa
  • un cub de Maggi de gaina
  • 2 oua
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • sare
  • 1 ceapa verde,taiata rondele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup:

Da la foc mediu apa cu cubul de gaina.
Intre timp,bate ouale si amesteca impreuna cu amidonul.
Ia oala de pe foc si adauga ouale.
Amesteca.Cu cat amesteci mai mult,cu atat fasiile de ou vor iesi mai marunte.
Presara ceapa verde si serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

divainbucatarie 1

12.11.2010, 13:30

Corinuta 1

12.11.2010, 14:01

Ieri s-a terminat si a mea...

Mitinita 1

12.11.2010, 14:49

mie imi place mult,ca e rapida,are oua,deci e buna ptr copii.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa si usturoi