Supa crema de dovlecei

de Criss in Supe, 6 Iul 2015 | 3680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 dovlecel mediu
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura marar
  • ulei de masline
  • 1 cub de supa de pui
  • 500 ml apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecei:

Dovlecelul se spala si se curata partial de coaja. Am vazut ca Laura a pastrat in intregime coaja dovlecelului, eu l-am curatat partial dar am lasat si putina coaja pentru a da culoare supei. Se indeparteaza miezul cu semintele si se taie dovlecelul in cuburi.
Ceapa se caleste impreuna cu usturoiul in putin ulei de masline. Se adauga apoi cartofii curatati si taiti cuburi si acestia. Se toarna apa, se lasa sa fiarba pana cand cartofii sunt pe jumatate fierti, apoi se adauga dovleceii si cubul de pui. (Laura a folosit supa de pui, eu n-am avut astfel ca am improvizat.) La final cand dovleceii s-au inmuiat se adauga mararul si se ia supa de pe foc. Cu blenderul vertical se  mixeaza supa pana rezulta o crema fina. Se serveste cu crutoane sau paine prajita peste care am ras putin cascaval si cu un strop de ulei de masline deasupra. E delicioasa si cu siguranta o voi mai prepara in vara aceasta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

ieri la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

ieri la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
SUPA CREMA DE BROCCOLI CU GORGONZOLA