Cum se mai schimbă gusturile! De la un timp îmi plac foarte mult supele cremă.Ehhhhhhhh!Uite așa am trecut la prepararea unei supe gustoaăăăă rău!
Oasele de vită se spală si se pun la fiert într-o oală cu 2l.apă.
În timpul fierberii se ia spuma,astfel încât să rămână o supă clară.
Legumele curățate și spălate se pun în oala în care fierb oasele.
Se lasă la fiert aproximativ 30-40 minute.
Se stinge focul,se scot legumele și oasele.
Legumele se lasă la răcit,iar oasele se aruncă.
Când legumele s-au răcit,se pun în blender .
După blenduire ,se adaugă câte puțină zeamă ,pentru a fi subțiată.
Piurel se amestecă împreună cu supa rămasă.
Sărează și piperează după gust.
Se servește caldă sau rece cu crutoane sau fără.
Poftă bună!
1
Oasele le-am fiert doar pentru gust.