Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar

de laylalala in Supe, 27 Mai 2010 | 6247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 450 gr morcovi, decojiti si taiati cubulete
  • 250 gr piure de dovleac
  • 1,2 L zeama de supa de legume
  • 1 lingura marar
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar:

Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa 5 minute pana cand se inmoaie.Adauga morcovii si caleste-i 1 minut.Adauga piureul de dovleac si zeama de supa de legume. Adu compozitia intr-un clocot apoi acopera cratita, redu focul si fierbe compozitia pana cand morcovii s-au fiert, 20-30 minute.

Dupe ca morcovii au fiert, ia cratita de pe foc si paseaza compozitia.Asezoneaza supa dupa gust si serveste-o presarata cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ramyun-supa coreeana