Supa crema de sfecla rosie

de marcela1979 in Supe, 22 Feb 2013 | 5326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc sfecla rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1/4 telina radacina
  • 1 cartof alb mai marisor
  • frunze de patrunjel
  • sare,piper
  • apa
  • 1 ardei kapia rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sfecla rosie:

Se pune apa la foc si se lasa sa dea un clocot.Zarzavatul se curata,se spala si se taie bucati mai mari si se pune in oala la fiert,se adauga ardeiul,cartofii si sfecla cuburi si ceapa .Se lasa pana sunt fierte toate si apoi se da prin blender legumele si se pune in apa care au fiert .Se mai lasa sa dea un clocot si se adauga sare si piper dupa gust. La final se mai adauga frunze de patrunjel tocate foarte fin .Se stinge focul si se serveste calda .Se poate servi cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bunica 1

23.02.2013, 00:00

N-am mancat pana acumIau o portie de la tine

marcela1979 1

23.02.2013, 06:28

Va rog sa va serviti,este foarte bna putin dulceaga de la sfecla.Va multumesc

Panacris 1

24.02.2013, 20:49

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]