Supa cu ceapa verde si cu bors

de Rahela Velicu in Supe, 18 Mai 2016 | 5101 vizualizari

 

O supita gstoasa, cu Bors cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 1 morcov
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • fidea
  • leustean verde
  • sare
  • 1/2 plic de bors cu smantana la plic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu ceapa verde si cu bors:

Mai intai taiem ceapa rondele cat mai mici si dam morcovul pe razatoarea mare.

Le punem la fiert impreuna cu uleiul si un praf de sare si intre timp curatam si taiem cartofii cuburi si ii adaugam in ciorba la fiert.

Lasam aproximativ 20 de minute, dupa care adaugam si fideaua.

Lasam in continuare la fiert pana cand cartofii si fideaua sunt fierte. Inainte cu 2-3 minte sa stingem focul adaugam si borsul si amestecam. La final adaugam leusteanul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Puteti adauga alte verdeturi

2

Puteti bate un 1 ou la sfarsit

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu ceapa verde si cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bunica 1

18.05.2016, 21:45

Ce clară este!

AndrutzaP 1

19.05.2016, 09:23

Rahela Velicu 1

19.05.2016, 09:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]