Supa de chimen cu boia

de Mitinita in Supe, 26 Sep 2018 | 3777 vizualizari

 

Supa de chimen cu boia este o supa din zona Ardealului. 

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de seminte de chimen
  • 1 lingurita de boia dulce
  • sare si piper, dupa gust
  • cateva felii de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chimen cu boia:

Semintele de chimen se fierb cu un litru de apa. Se scurge.

Feliile de paine se prajesc in cuptor sau la prajitorul de paine. Eu le-am prajit la Panini Maker Breville (https://www.breville-romania.ro/produse/toastere-si-sandwich-makers/panini-maker). Se taie in cuburi de marime egala.

Faina se rumeneste in ulei si, cand incepe sa-si schimbe culoarea, se adauga boiaua.

Se adauga un polonic de ceai de chimen si se amesteca. Se adauga restul de ceai.

Se potriveste de gust cu sare si piper.

Se serveste cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimen cu boia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa Toscana de naut