Supa de dovleac cu paste si vin alb

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 23 Mar 2018 | 2242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 lingura ulei
  • 1/2 ceapa mica, tocata foarte fin
  • 250 grame dovleac, curatat de coaja si taiat cuburi mici
  • 60 ml vin alb/ Vermouth
  • 600 ml supa (se poate obtine din cub concentrat)
  • 1 foie de dafin
  • 60 grame paste mici
  • Parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovleac cu paste si vin alb:

Se caleste ceapa in ulei intr-o cratita cu fund dublu, la foc mediu. Se adauga apoi dovleacul si se gateste 2 minute. Se adauga vinul, se aduce la punctul de fierbere, apoi se adauga supa si foaia de dafin. Se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute. Se paseaza, cu ajutorul unui blender vertical 1 cana de supa, apoi se adauga inapoi in oala. Se da focul la mare si se adauga pastele. Se gatesc 10-12 minute. 

Se serveste presarata cu Parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac cu paste si vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta alla puttanesca