Supa de naut cu afumatura

de Rahela Velicu in Supe, 26 Mai 2018 | 4866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de naut fiert ( 800 g)
  • 400 g afumatura
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 500 g rosii
  • 1 ardei kapia/gras
  • 50 ml ulei
  • leustean
  • marar
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de naut cu afumatura:

Taiem ceapa rondele, iar afumatura fasii. Le punem impreuna la calit in ulei incins si le lasam sa se patrunda bine, aproximativ 8-10 minute.

Adaugam apa, ardeiul taiat julienne si rosiile tocate cubulete sau date pe razatoare. Acoperim cratita si lasam la fiert 25 de minute. Adaugam conservele de naut si lasam in continuare la fiert 10-15 minute.

Adaugam leusteanul si mararul tocate marunt, potrivim de sare si stingem focul.

TIPS-URI

1

Daca nu aveti conserve de naut fiert si folositi naut uscat, atunci trebuie lasat peste noapte la inmuiat, exact ca fasolea, deoarece fierbe foarte greu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]