Supa de perisoare

de mimmi in Supe, 10 Feb 2011 | 5416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne tocata,
  • 250 ml bulion,
  • 100 g orez,
  • 2 oua,
  • 2 cepe,
  • 1 radacina mica de telina,
  • 1-2 radacini patrunjel (pastarnac),
  • 3 morcovi,
  • 1 ardei,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • frunze de patrunjel.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de perisoare:

Se taie marunt ceapa,morcovul,telina,patrunjelul,se calesc in putin ulei,se adauga apa,sare,piper,boia si se lasa la fiert.

Intre timp se pregatesc perisoarele : Carnea tocata se amesteca cu ouale,orezul spalat,sare,piper si boia si se formeaza cu mana,din aceasta compozitie, se fac mingiute de carne,care se adauga la supa,cand zarzavatul este aproape fiert.Se mai adauga acum si bulionul si ardeiul taiat marunt.

La final cand legumele si carnea sunt fierte se adauga patrunjelul verde tocat marunt.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei