Supă de pui cu tăiţei

de ionix in Supe, 29 Iul 2010 | 4370 vizualizari

 

O supa simplu de facut si foarte buna...

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui sau 1 piept foarte mare
  • 1/2 telina mica
  • 1 ardei gras
  • ceapa mare
  • 1 pastarnac
  • 3-4 morcovi
  • Frunze de patrunjel tocate foarte marunt
  • 2 role cu taitei
  • 3,5 l apa
  • sare si piper alb, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de pui cu tăiţei:

Se spala bine pieptul de pui, se da intr-un clocot, se scoate pieptul si se spala bine bine pieptul.  Il spalam din nou pentru a inlatura eventuale mizerii. :p

Se taie cubulete pieptul si se pune la fiert  impreuna cu legumele taiate in bucati mari si cu patrunjelul tocat marunt.

Se lasa sa fiarba bine, din cand in cand spumaim pentru a ramane supa clara.

Cand legumele sunt fierte se scot din supa, eu am lasat morcovii pentru ca-mi plac foarte mult morcovii fierti. :D:D

Se pune sare si piper alb, dupa gust si se mai lasa sa dea intr-un clocot.

Apoi, se adauga taiteii si se mai lasa maxim 10 min sa fiarba.

Se stinge focul si se serveste cu ardei iuti

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de pui cu tăiţei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

lia maria 1

30.07.2010, 10:32

O supa pe care eu o prefersi o mananc cu placere

Corinuta 1

30.07.2010, 13:22

ionix 1

01.08.2010, 10:18

@Lia... si pt mine e una din peferate @Corina... te invit si pe tine la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste cu carne de pasare