Supa de rosii

de divainbucatarie in Supe, 28 Iul 2011 | 5393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii coapte (sau 1/2 l suc de rosii)
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • 1-2 frunze mici busuioc
  • 1 l apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Punem rosiile sa fiarba in apa cu putina sare. Rosiile pot fi decojite in momentul in care se crapa coaja. Le trecem apoi printr-o sita, pentru a se separa sucul rosiilor de coji si samburi. Punem la fiert legumele in apa. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de busuioc, lasand sa mai fiarba inca 10-15 minute. Luam supa de pe foc, lasam sa se raceasca putin si pasam legumele (mai putin ceapa). Adaugam uleiul, apoi asezonam cu sare si piper. Servim supa de rosii cu crutoane, pe care am presarat mozzarella.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
MOLOKHIA