Supa de rosii cu carne de vacuta

de Krystyan Trendy in Supe, 17 Mai 2014 | 5018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vacuta
  • 1-2 cepe
  • 1 morcov
  • 5-6 rosii decojite
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g taitei
  • verdeata
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu carne de vacuta:

Spalam bine carnea de vacuta,o portionam in bucatele mai micute,apoi o punem la fiert in apa cu sare.

Cand incepe sa clocoteasca apa, se ia spuma de deasupra cu o lingura sau spumiera.

Se adauga ceapa tocata cubulete, morcovul tocat cubulete, daca aveti si un ardei gras rosu.

Dupa ce sunt aproape fierte legumele si carnea,adaugam rosiile decojite si tocate cubulete si mai lasam 10-15 minute sa fiarba rosiile.

Adaugam apoi taiteii si mai lasam 5-10 minute sa clocoteasca . Sarea o adaugam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu carne de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galusti din gris