Supa din carne de curcan

de Steffy in Supe, 27 Ian 2013 | 4104 vizualizari

 

Daca doresti o supa usoara si gustoasa foloseste carnea de curcan, are un gust nemaipomenit.

 

INGREDIENTE

  • o aripa de curcan
  • o ceapa
  • un morcov
  • taietei sau fidea
  • vegeta, patrunjel dupa dorinta
  • apa cat este necesara pentru fierberea carnii de curcan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din carne de curcan:

Se spala bine aripa de curcan si se pune in apa, la fiert. Cand da in clocot, schimbam apa. Adaugam un morcov taiat mai mare, o ceapa intreaga curatata bine si vegeta. Completam cu apa atat cat este necesar.

Cand observam ca s-a fiert bine aripa de curcan, o scoatem si indepartam toate oasele. Scoatem si ceapa. Punem bucatile de carne in supa, apoi adaugam fideaua si mai lasam sa fiarba maxim 10 minute.

La final adaugam patrunjel din abundenta.

Se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Steffy 1

28.01.2013, 18:04

Ma bucur ca va place

Rocsi 1

28.01.2013, 20:23

Buna supa

Sim0na 1

28.01.2013, 21:25

Tare buna supita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]