Supa imperiala

de meosiris in Supe, 5 Oct 2010 | 4564 vizualizari

 

Recipe by Maya.

 

INGREDIENTE

  • 100g unt moale
  • 100g parmezan ras
  • 100g faina
  • 100g gris
  • 7 oua
  • supa de pui
  • nucsoara
  • sare,
  • piper.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa imperiala:

-Amestecam ouale cu parmezanul ras, apoi adaugam untul.
-Se inglobeaza si faina, grisul, nucsoara, sarea si piperul.
-Omogenizam compozitia cu ajutorul mixerului.
-Compozitia rezultata se intinde in tava tapetata cu hartie de copt.
-Lasam timp de 12 minute, in cuptorul preincalzit, la 200C.
-Dupa ce scoatem blatul din cuptor, taiem cubulete de aproximativ 1cm.
-Facem o supa de pui (eu am avut niste aripioare pe care le-am fiert cu legumele: morcov, ceapa, telina, patrunjel, 2 rosii, leustean), pe care apoi o strecuram si o amestecam cu patratelele de aluat.
-Mai lasam 4-5 min pe foc sa mai traga un clocot impreuna.
-Se serveste calda!
Este nemaipomenit de gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa imperiala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita