Supa picanta de mazare cu ierburi italiene

de Valclaudia in , 4 Aug 2018 | 3166 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente de la Delikat, 100% naturale...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. mazare congelata
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi mari
  • 3 -4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1/2 radacina de telina (de marimea unei portocale)
  • 1 lingura boabe de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin mica
  • 2 l apa plata
  • 2 ardei rosii bulgaresti semi-picanti
  • pentru servire condimentul "Ierburi italiene " de la Delikat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa picanta de mazare cu ierburi italiene:

Curatam si spalam legumele proaspete.

Ceapa se toaca marunt si se asaza in oala peste uleiul de floarea soarelui.

Adaugam ardeiul gras galben taiat bucatele, rondelele de morcovi si bucatelele de telina.

Punem o lingura boabe de mustar si sotam legumele 5 minute la foc iute.

Adaugam apoi mazarea congelata, apa plata, foaia de dafin, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic 15-20 minute, pana fierbe telina si mazarea.

La final adaugam ardeii semi-picanti rosii taiati rondele fine, mai dam doua-trei clocote si servim supa asezonata cu amestec de ierburi italiene de la Delikat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa picanta de mazare cu ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]